“Norges beste golfbane” - Rolex Golf Guide - Top 100 Golf Courses - Golf Digest

Om Golfshopen

Golfshopen   – «nervesenteret på Miklagard»

 

Kontaktinfo shop:

Tel 63 94 31 00 – Elisa Hallbäck  e-post: elisa@miklagardgolf.no

Noe du lurer på? Stikk innom shopen så får du svar, alternativt henvises du til riktig person.


Åpningstider i Golfshopen

Hverdager: 08.30 – 18.30
Helger og helligdager: 08.00 – 17.00

20170414_144323

Golfshopen 2017

Leverandørene i 2017 er en blanding av de vi har hatt tidligere og noen nye. Titleist, FootJoy, Nike, Lindeberg vil være representert, og i tillegg vil vi ønske Under Armour velkommen som leverandør. I tillegg til hovedleverandørene vil vi føre varer fra TaylorMade, Callaway, Cobra, Srixon, PXG, Miura og Vega.


20170414_144808

Aksjonærtilbud

Som tidligere år vil vi kjøre aksjonærtilbud i shopen.
Tilbudene gjelder Basis, Pluss og Total medlemmer.

  • Pro V1 / Pro V1 X dusin – 439,- (Ordinær pris 549,-)
  • FootJoy Sciflex hanske – 175,- (Ordinær pris 200,-)
  • Miklagard logoparaply – 199,- (Ordinærpris 399,-)

Minner også om at PLUSSmedlemmer har 10% på klær og sko (5 % på køller). TOTALmedlemmer har 15 % på klær og sko (10 % på køller)

 

 

 


Gavekort

gavekort

Gi bort en golfopplevelse!

Golfrunder, golfutstyr, instruksjon, nybegynnerkurs, medlemskap – vi hjelper deg gjerne å sette sammen en spennende gave til din venn.

Ta kontakt med Elisa på 63 94 31 00, e-post: elisa@miklagardgolf.no eller stikk innom oss.

 


Kølletilpassing/ custom fitting med Tom Horley.

På Miklagard får du tilpasset dine køller optimalt. Ikke undervurder betydningen av å ha riktig tilpassede køller – du vil garantert få et bedre balltreff.

Våren er en fin tid til å klargjøre utstyret for 2017-sesongen.

Miklagard har en av Europas beste køllemakere, og han står klar til å hjelpe deg.

For bestilling av time – send en mail til tom@miklagardgolf.no eller ring 975 31 268

skjermbilde_2014-11-25_kl._09.44.28

 


Miklagard svingstudio med swingcatalyst

Bestill gjerne time i netbooking eller i shopen.

Bilde studio slideshow


Profilartikler

Profilering gjennom bedriftens golfaktiviteter – velg kvalitetsprodukter fra Titleist, FootJoy, NIKE, J.Lindeberg, Callaway og Taylor Made.

Ta kontakt med  Christian Løvstad / 482 20 102 for et superbra tilbud!


 

bli-medlem-3

14 – 20 August 2017
Netbooking
PRO