“Norges beste golfbane” - Rolex Golf Guide - Top 100 Golf Courses - Golf Digest

Kurs

VTG nybegynnerkurs, ABC bedriftskurs og bedriftstilpasset trening

Gå til Bedriftsgrupper

VTG-nybegynnerkurs 2017

Miklagard har arrangert tre VTG-kurs denne sesongen – totalt har 72 «nye golfere» fått sine diplomer. Videre oppfølging og trening tilbys gjennom gratis medlemstrening (20 timer pr. sesong) i gruppen 36-54 hcp, samt temakurs for nybegynnere. Nye VTG-kurs blir først satt opp i mai 2018.

Kontakt gjerne Miklagard Academy hvis du har noen spørsmål.

 

 

12 timers kurs

Veien Til Golf–kurs er på minimum 12 klokketimer hvorav minimum ¾ som praksis på et utendørs golfanlegg. NGFs treningskort er pensum, og alle punkter på treningskortet skal gjennomføres i praksis. Materiell fra NGF skal benyttes; heftet Veien til Golf, en illustrert utgave av golfreglene og regelboken. For barn til og med 12 år skal NGFs materiell Barn & Golf med Golfmerket brukes.

Det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske. Etter avsluttet og godkjent VTG-kurs, dvs. at alle punktene på treningskortet er gjennomført i praksis, tildeles spilleren klubbhandicap -54. Alle deltakere skal få tilbud om oppfølging etter avsluttet VTG-kurs.

På Miklagard er kursets 12 timer fordelt som følger:  Fredag kl. 17.00 til 20.00 – teori og banebesøk  /  Lørdag og søndag kl. 09.00 til 13.30 – instruksjon på treningsfeltet.

 

 

Kurspris og medlemskap

VTG-kurset koster kr 695,- pr. person. Prisen inkluderer lån av køller og alt du trenger av kursmateriell. Gir du kurset som gave utsteder vi flotte gavekort. Melder du deg inn i Miklagard med enten TOTAL, PLUSS eller BASISmedlemskap er kurset gratis. Er du litt usikker på din golfambisjon, og ønsker å prøve deg litt frem – da kan medlemskapet START være et fornuftig valg. Familie og venner av våre medlemmer får kurset gratis forutsatt de melder seg inn i klubben.

 

 

Golf – en arena for «a lifetime»!

Golf kan du begynne med uansett alder og kose deg med «for a lifetime».. Den kombinerer det sosiale med god mosjon, flott natur og frisk luft. Du kan spille golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. Miklagard har juniorgrupper, herregruppe, seniorgruppe og damegruppe hvor du kan bli med på aktiviteter som passer for deg. Andre arenaer for aktiviteter og sosialt samvær er medlemstrening og vår «social club».

 

503_nettbanner_468x400_sammen

 

 

Målet med Veien til Golf (VTG)-opplæringen er at golf skal introduseres på en slik måte at spilleren føler trygghet og trivsel, og blir inspirert til å fortsette med trening og spill. Gjennom nybegynnerkurset skal spilleren komme i gang med trening, samt lære det mest grunnleggende om sikkerhet, golfvett og ferdsel på golfbanen.

 

veien-til-golf-ungdommer1

 

 


Noen av våre fornøyde VTG-deltakere


Golfere lever lenger – les disse artiklene

Golf kan forlenge livet ditt med 5 år

Golfere lever lenger

 

bli-medlem-3

 


ABC-innføring i golf

Bedriftsgruppe – ikke golfere

Et meget populært og nyttig bedriftskurs er vårt ABC- innføring i golf. Kombinér dette med et leder, salgs – eller kundemøte i ett av våre møterom. Ta en lunsj i restauranten og avslutt med ABC-kurset. Mange bedrifter liker denne «agendaen». I tillegg kan vi arrangere events, tilpassede kurs med nærspill, driver, putting o.l. Opptil 14 personer pr. instruktør / 60 minutter kr 995,-. Vi anbefaler et 3-4 timers ABC-kurs. ( Rangeballer og lån av køller er inkludert)

 

golf1

Noe du lurer på? Kontakt gjerne Christian Løvstad på christian@miklagardgolf.no eller 482 20 102 for ytterligere informasjon.


Bedriftsgruppe – golfere

Har bedriften din en golfgruppe som ønsker et strukturert treningsopplegg med PGA pro – på et treningsanlegg med gresstee, Titleist NXT tour rangeballer, treningsgreener med topp kvalitet, wedgeområder for spill fra 100 m og inn, svingstudio osv…?  Miklagard tilbyr gruppetrening med god individuell oppfølging.

Vi utarbeider treningsprogram basert på eksempelvis 7 økter á 1,5 timer – programmet kan kjøres i mai og juni eller august og september – alternativt et sesongopplegg (vår/sommer/høst). Vi har flere bedrifter som benytter seg av denne tjenesten. Be gjerne om referanser.

Kontakt oss for mer utfyllende informasjon og  pristilbud  –   egil@miklagardgolf.no  /  917 48 208   eller tore@miklagardgolf.no  /  977 74 996

 

rangen-fra-rangehus-1160x508-suverene-treningsforhold-2


 

Netbooking
PRO
Samarbeidspartnere
Nyttig

Ønsker du å motta våre nyhetsbrev – fyll inn:

Legg ditt selskap til Miklagard.

Vi har allerede stått for flere arrangementer / selskap. Tilbakemeldingene er entydig positive. Kontakt oss hvis du planlegger bryllup, konfirmasjon, dåp, bursdager, jubileumsfeiringer, vennefester eller andre arrangementer. Våre fasiliteter har et spesielt og hyggelig særpreg, og kapasiteten er på opptill 80 personer. Leie er særdeles gunstig.

Kontakt oss på 63 94 31 00 evt. restaurant@miklagardgolf.no eller stikk innom for en prat.

Miklagard Business Club – en arena med mange spennende muligheter!

images

Miklagard Business Club er en arena hvor du kan utvikle din virksomhet på viktige salgs – og markedsområder. Vi tilbyr et omfattende bedriftsnettverk med sterke varemerker og virksomheter av ulike størrelser. Formålet er at vi gjennom partner – og golfaktiviteter skaper og bygger langsiktige relasjoner som styrker bedriftens salgsmuligheter, markedsprofilering, strategiske allianser og idé- og utviklingsprosesser.

 

Du kan inngå partneravtale på flere nivåer – TOTAL med full bransjeeksklusivitet og status som hovedpartner på Miklagard. PLUSSavtale med status bedriftspartner eller MBCavtale uten golf og kun deltakelse i partnermøter. (nevner for ordens skyld at vi også tilbyr isolerte golfavtaler uten tilknytning til MBC).

 

Våre partneravtaler innholder bl.a:

MBC partnermøter
MBC «speed meeting» – B2B / kunde/leverandørmøter
Fri spilleretter / 2 eller 4 tagger etter behov / «spill så mye dere vil»
MBC Golfserie – partnergolf / konkurranse / seks runder
MBC Partnertrening – fri instruksjon med PGA Pro / hver torsdag
Din kundeturnering / til partnerpris
MBC Golfreiser
MBC events/arrangementer
Omfattende profilering på anlegget og på våre nettsider
Fri lån av styre – og møterom samt restaurantlokaler
Fri range
Partnerpriser på golfbil
Rabatter i golfshop
Partnerpriser på golfclinics / ABC-kurs («bli kjent med golf»)
Gratis nybegynnerkurs for dine kunder,leverandører, ansatte og deres familier

 

Bli samarbeidspartner i Miklagard Business Club – ta kontakt i dag for et møte eller mer informasjon!

Christian Løvstad   – christian@miklagardgolf.no –  482 20 102

Tore Waagø  –  tore@miklagardgolf.no     –  977 74 996

Miklagard oppdatert logo- Business club-1

Baneassistanse

Hvis du opplever situasjoner på banen som krever assistanse fra Miklagards personell – send en SMS til

59 300 100

med kort beskrivelse og hvor på banen situasjonen har oppstått. Personell vil «rykke ut» for hjelpe til / løse problemet.

Singlespiller

Bilder fra Instagram

Send oss bilder av alle slag – #miklagardgolf

[instapress tag="miklagardgolf" size="200" piccount="22"]

Si din mening om din golfopplevelse på Miklagard!

Send oss en SMS på 59 30 01 00 og beskriv hva du er fornøyd eller misfornøyd med.

Alternativt kan du kontakte daglig leder Tore Waagø direkte på tore@miklagardgolf.no eller mobil 977 74 996

På forhånd takk!

 

stock-footage-man-shouting-megaphone-isolated-on-a-white-background

 

 

 

 

 

 

Kommende Hendelser

Kalender månedsnavigasjon

mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
iCal Import