“Norges beste golfbane” – Rolex Golf Guide – Golf Digest

Miklagard Academy 2017

Presentasjon – tjenestetilbud – bestill ditt sesongkort!


Vi ønsker deg velkommen til Miklagard Academy! Deilig å være i gang med sesongen, og vi ser virkelig frem til å bidra til gode golfopplevelser for deg. Medlemstreningen har «all time high»-påmelding – helt fantastisk og meget stimulerende at så mange ønsker å utvikle sine golfferdigheter. Som du ser av av presentasjonen er det et par endringer i prostaben. I Nicolai, Ståle og Marius møter du sympatiske, hyggelige, imøtekommende og serviceorienterte trenere – viktige egenskaper for en god atmosfære i læringssituasjonen. Nicolai har igjen gjennomført kompetansehevende kurs i USA. Ståle og Marius har begge en bachelorgrad i idrett – spesialisering i trenerrollen. (fordypning golf). Vi er sikre på at vi tilbyr både en tidsriktig og fremtidsrettet fagkompetanse til våre medlemmer og partnere.

Academy logo med to bilder - sort

 


Formål

  • Levere golfinstruksjon av høyeste kvalitet med vekt på tilpasset læringsmåte
  • Utvikle spillere på alle ferdighetsnivåer gjennom både etablerte og innovative metoder
  • Ta ansvar for spillerens ambisjon og målsetting – hjelpe spilleren til å nå sitt fulle potensial
  • Skape et læringsmiljø som oppleves stimulerende, vennlig og inspirerende for spilleren
  • Yte den beste service som Miklagards vertskap for medlemmer, partnere og gjester

Prostab og custom fitting

 

PGA Head Pro Nicolai Langeland

PGA Head Pro Nicolai Langeland

Nicolai har et sterkt fokus på egen fagutvikling for å kunne utøve den mest optimale og tilpassede instruksjon med deg. Nicolai har den høyeste PGA-utdannelsen , i tillegg har han gjennomført utviklingskurs (2015) i USA med PGA/LPGA Tour Coach Jorge Parada ( som nå trener Suzanne Pettersen) og i 2016 og 2017 med PGA Tour Coach Scott Cowx (som bl.a. trener RBC Classic-vinner Mackenzie Hughes). Nicolai er nå sertifisert Scott Cowx coach – én av 32 world wide.

Som fagansvarlig for Miklagard Academy har Nicolai utarbeidet og implementert vår læringsfilosofi fra 2017 – TRP-metoden , basert på fokusområdene teknikk, rytme og press. Nicolai er også ansvarlig for treningsprogrammer og utvikling av Miklagards juniorspillere. Kontaktinfo – nicolai@miklagardgolf.no / M 905 35 219

 

Ståle til visittkort

PGA Teaching Pro Ståle Bredesen Hoel

Ståle er utdannet ved Høgskolen i Elverum med en bachelorgrad i idrett – spesialisering i trener-rollen. Fordypning i golf som gir tittelen PGA Pro da Høgskolen samarbeider med NGF / PGA. Ståle har instruksjonserfaring fra Miklagard. Du har også møtt han som medarbeider i golfshopen.

Be Ståle ta et par “power drives” så forstår du raskt at han har innsikt og kontroll på hvordan en golf-sving fungerer. Ståle har dessuten solid kunnskap om hvordan du forbedrer ditt nærspill. Kontaktinfo – staale@miklagardgolf.no – M 911 34 761

 

 

Marius til visittkort

PGA Teaching Pro Marius T. Johansen

Marius har en bachelorgrad i idrett – spesialisering i trenerrollen. Fordypning i golf som gir tittel PGA Pro da Høgskolen samarbeider med NGF / PGA. Marius har erfaring fra både Miklagard og Custom Golf med instruksjon og kølletilpassing for alle kategorier golfere, samt som medarbeider i golfshopen.

Marius er lidenskapelig opptatt av instruktørrollen og dens utvikling. Marius har bl.a. solid kunnskap om bruk av Trackman og Swingcatalyst i undervisningen. Kontaktinfo – marius@miklagardgolf.no – M 926 55 029

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Master Club Builder Tom Horley

Tom er en av Europas beste «club fittere» og har høy ekspertise i å tilpasse og bygge køller, det være seg drivere, wooder, jernkøller, wedger og puttere. Du får køllene akkurat slik du vil – tilpasset din sving og øvrige forutsetninger. I tillegg til Custom Fitting utfører Tom kølle-reparasjoner, grepskifte, skaftbytte og justering av loft og lie. .

tom@miklagardgolf.no. M 975 31 268 for booking av tid.


Læringsfilosofi

Vår læringsfilosofi er basert på TRP-metoden. TRP bygger på tre fokusområder; teknikk, rytme og press. Dette er en undervisning- og treningsmetode som mange av verdens beste spillere benytter, følgelig er metodebruk og resultater godt forankret. Head Pro Nicolai Langeland har i samarbeid med PGA Tour Coach Scott Cowx tilpasset metoden for instruksjon på alle ferdighetsnivåer. TRP er ikke et «A4 format», men individuelt tilpasset spilleren også hva angår læringsmåte.


Tjenestetilbud:

✔   25 og 50 min instruksjon

✔   Banespill 9 eller 18 hull

✔   3 x 25 min / 3 x 50 min / 6 x 50 min – klippekort

✔   Sesongkort – “ ta så mange timer du vil for å nå ditt mestringsmål”

✔   TOTALfamiliekort – 20 timer inkludert og kan brukes av alle familiemedlemmer

✔   Medlemstrening

✔   Bedriftstilpasset trening (gruppetrening)

✔   VTG-nybegynnerkurs

✔   ABC-kurs for bedrifter – “bli kjent med golf”

✔   Clinic, events og kundearrangementer

✔   Turneringsdeltakelse og konkurranser

✔   Kølletilpassing / custom fitting / div. køllereparasjoner

✔   Bytte av grep – sjekk av loft & lie – les om servicepakken for medlemmer

✔   Svingstudio med Swingcatalyst og Trackman


Sesongkort

Det er mange veier til mestring – sesongkortet er «motorveien». Ønsker du å ta noen «syvmilssteg» på veien til ditt mestringsmål så er sesongkortet definitivt den raskeste veien for deg. Du legger opp en sesongplan med din pro, og bruker det nødvendige antall instruksjonstimer for å nå ditt mål.

Golf på motorvei 962x469

 

Med sesongkort har du én bookingregel å forholde deg til:
Du kan booke kun én time som første netbookbestilling – i første møte med din pro blir dere enige om den mest hensiktsmessige bestillingsstruktur for deg og ditt mestringsmål. Gjennom sesongen får du garantert nok timer til å betrakte dette som en god «investering» i ferdighetsutvikling og opplevelser.

 

Bestilling av sesongkort gjør du direkte til proen du velger – vi tar forbehold om at proen kan være utsolgt på kort/timer.


Bestillingsportal

For bestilling av instruksjon (ref. tjenestetilbud) benytter du portalen netbooking. Du kan selvfølgelig kontakte proene direkte, men vi gjør oppmerksom på at de ikke alltid kan svare raskt på telefon eller mail. Er de opptatt på treningsfeltet vil de ta kontakt etter avsluttet time/dag.

 

Netbooking bilde


 

 

 

Vi ønsker deg lykke til med trening og spill i 2017, og følg oss gjerne på Snapchat  (miklagardpro), Instagram og Facebook!

👍

Netbooking
PRO
Samarbeidspartnere