“Norges beste golfbane” – Rolex Golf Guide – Golf Digest

Miklagard Business Club og våre partnere

 

 

Miklagard oppdatert logo- Business club-1

 

Miklagard Business Club er en arena hvor du kan utvikle din virksomhet på viktige salgs – og markedsområder.  Vi tilbyr et omfattende bedriftsnettverk med sterke varemerker og virksomheter av ulike størrelser.  Formålet er at vi gjennom partner – og golfaktiviteter skaper og bygger langsiktige relasjoner som styrker bedriftens salgsmuligheter, markedsprofilering, strategiske allianser og idé- og utviklingsprosesser.

Du kan inngå partneravtale på flere nivåer – TOTAL med full bransjeeksklusivitet og status som hovedpartner på Miklagard. PLUSSavtale med status bedriftspartner eller BASISavtale uten golf og kun deltakelse i MBCpartnermøter. (nevner for ordens skyld at vi også tilbyr isolerte golfavtaler uten tilknytning til MBC).

Våre partneravtaler innholder bl.a:

 • MBC partnermøter
 • MBC «speed meeting» – B2B / kunde/leverandørmøter
 • Fri spilleretter / 2 eller 4 tagger etter behov / «spill så mye dere vil»
 • MBC Golfserie – partnergolf / konkurranse / seks runder
 • Inkl. treningskonsept for ansatte og forretningsforbindelser
 • Din kundeturnering / til partnerpris
 • MBC Golfreiser
 • MBC events/arrangementer
 • Omfattende profilering på anlegg, nettsider og utvalgte kampanjer
 • Fri lån av styre – og møterom samt restaurantlokaler
 • Fri range
 • Partnerpriser på golfbil
 • Rabatter i golfshop
 • Partnerpriser på golfclinics / ABC-kurs («bli kjent med golf»)
 • Gratis nybegynnerkurs for dine kunder,leverandører, ansatte og deres familier

 

Kontakt Christian på 482 20 102 / christian@miklagardgolf.no eller daglig leder Tore Waagø på 977 74 996 / tore@miklagardgolf.no for ytterligere informasjon og tilbud.

 

Thon Hotels

Hovedsponsor og Partner

Hotellkjede

Next Hole

Hovedsponsor og Partner

Konsulentvirksomhet

Bama Storkjøkken

Hovedsamarbeidspartner

Leverandør av frukt og grønt

Coca Cola

Hovedsamarbeidspartner

Leverandør av drikkevarer

Compello

Hovedsamarbeidspartner

Ledende aktør innenfor områdene efaktura,EDI og fakturagodkjenning.

DHL

Hovedsamarbeidspartner

DHL er til stede i over 220 land og landområder i hele verden og derved verdens mest internasjonale logistikkselskap. Med en arbeidsstokk som overstiger 340,000 ansatte, leverer vi løsninger både innen transport og lager for bedrifter.

Elkjøp

Hovedsamarbeidspartner

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdnings-apparater. I Norge består Elkjøp av 96 store og små varehus.

Felleskjøpet

Hovedsamarbeidspartner

Faghandelkjede

Hansa Borg Bryggerier

Hovedsamarbeidspartner

Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør

Håndverksgruppen

Hovedsamarbeidspartner

Landsdekkende kjede av Norges mest solide malermesterbedrifter

MALproff

Hovedsamarbeidspartner

Ledende distributør av overflateprodukter til PROFF-markedet. Mal Proff ønsker å levere totalpakken til proffkunden, alt fra verktøy, maling, lim og gulv.

Norwegian Broker

Hovedsamarbeidspartner

Forsikringsmegling av høy kvalitet

SponsorLink

Hovedsamarbeidspartner

Turoperatør med reiser til idrettsarrangementer,kulturelle begivenheter og ulike golfdestinasjoner

AB Solutions

Bedriftspartner

AB Solutions er en av Norges største privateide servicebedrifter, og leverer et stort spekter av tjenester og serviceløsninger innen renhold, kantine, eiendomsservice osv.Selskapet gjennomgår kontinuerlig utvikling.Vi tilbyr løsninger til bedrifts- og eiendomsmarkedet samt det offentlige.

Advokatfirmaet Halvorsen & Co

Bedriftspartner

Advokatfirmaet Halvorsen & Co AS yter fullskala juridisk rådgivning innenfor forretningsjuss, personskadeerstatning, fast eiendoms rettsforhold, konkurs og restrukturering, samt famile, arv og skifte.
Firmaet har hovedkontor på Lillestrøm, samt filialkontorer på Nittedal, Bjørkelangen og Jessheim.

Bilia Jessheim

Bedriftspartner

Bilia Jessheim er autorisert merkeforhandler og verksted for Volvo. Hos oss finner du også et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Alle bruktbiler leveres med markedets kanskje beste garanti – Volvo Selekt. Dekk, tilbehør og Volvo originaldeler kan du kjøpe i delebutikken. Vi samarbeider med Bilia Risløkka på bilskade.

Bilia Personbil AS har sin historie helt tilbake til 1933 da John Erik Isberg startet bilforretning med Volvo-agentur i Oslo. På Jessheim har vi vært siden 1978, og er i dag en del av Nordens største bilkjede. Vi har et unikt utvalg av produkter og tjenester. Bilia er en av de største aktørene i markedet, og satser kontinuerlig på å øke kundetilfredsheten.

All virksomhet hos Bilia Jessheim tar utgangspunkt i konsernets kjerneverdier. Bilia skal kontinuerlig utvikle nye, attraktive konsepter og servicetjenester samt anvende ny teknologi som skaper;

Tilgjengelighet  –  Engasjement  –  Unik bilopplevelse

Vi holder til i Bilbyen på Jessheim. Kontakt oss for en hyggelig bilprat!

Canon

Bedriftspartner

En av verdens ledende leverandører av digitale produkter for bildebehandling og løsninger til både hjem og kontor.

Din Utvikling

Bedriftspartner

Din Utvikling arbeider med mennesker, organisasjoner og endringsprosesser. Din Utvikling Consulting AS leverer konsulent-tjenester til både private og offentlige virksomheter. Din Utvikling AS er leverandør til NAV og jobber primært med arbeidsformidling for jobbsøkere.

Falch Brovold Invest

Bedriftspartner

Kjøp, salg og utleie av eiendom.

Flex Norge

Bedriftspartner

Flex Bemanning representerer solid erfaring i rekruttering og bemanning i en rekke bransjer som bygg- og anlegg, engineering, lager og logistikk, salg, markedsføring, kontor/administrasjon

Gjerdrum Byggservice

Bedriftspartner

Tømrerfirma Gjerdrum Byggservice ble etablert i 2011. Selskapet er forhandler av Systemhus. Vi er en bedrift som setter deg som kunde i fokus – hos oss skal du oppleve byggeprosessen som positiv og trygg – helt fra første møte og fram til huset står ferdig.  Vi tar også på oss totalprosjekter med jobben som koordinator og prosjektleder i oppdrag som involverer flere faggrupper. Selskapet utfører alle typer rehabiliteringsarbeider relatert til eksisterende bygninger, for eksempel etterisolering, skifte av vinduer, skifte av dører, skifte av tak. Vi kan sette opp nye tilbygg og pusse opp bad. Gjerdrum Byggservice utfører alt innen tømrerarbeid –  bl.a. oppdrag som utskifting av dører og vinduer, takvindu, boder, småreparasjoner, terrasser, kjøkken montering, , støp av trapp og plate, små mureprosjekter, ombygginger, innredninger, utvendig trapper, vedlikehold etc. Vi tar både små og store jobber  –  ingen jobb er for liten.

ISCO Group

Bedriftspartner

«Vi skal være den ledende norskeide Executive Search-aktøren i markedet». ISCO Group er spesialister på Executive Search; aktivt søk i markedet etter toppledere, mellomledere, nøkkelmedarbeidere og styremedlemmer.Vi er et bredt sammensatt team med lang og variert erfaring. Sammen med et høykompetent research- og stabsteam gir dette et stort mangfold av bakgrunn og kompetanse. Siden vår oppstart i 1982 har vi gjennomført et betydelig antall oppdrag for norske og internasjonale selskaper, offentlig forvaltning og foretak.

Invento Kapitalforvaltning

Bedriftspartner

Invento Kapitalforvaltning tilbyr formuesforvaltning og investeringstjenester for privatpersoner, bedrifter, stiftelser, foreninger og institusjoner. Vår visjon er å gjøre våre klienter finansielt tryggere og i bedre stand til å ivareta egne verdier. Invento

Kapitalforvaltning har i dag mer enn 20 høyt kvalifiserte medarbeidere fordelt på våre kontorer i Oslo og Bergen. Vi har en målsetning om å yte investeringstjenester og tilknyttede tjenester av høyeste kvalitet på en profesjonell og kundevennlig måte.

J.Lindeberg

Bedriftspartner

Designed in Stockholm for an active Scandinavian lifestyle— bridging fashion and function

Juuls Rørservice

Bedriftspartner

Juuls Rørservice AS har 11 ansatte. Bedriften er basert på tradisjonell rørlegger-virksomhet, og påtar seg alle typer oppdrag innenfor VVS.

Kjellmann Office

Bedriftspartner

Forhandler av kontormøbler

Kjentfolk

Bedriftspartner

Kjentfolk AS ble stiftet i år 2000, er totalleverandør av arrangement, og ett av Norges ledende eventbyråer. På en sikker og god måte tilrettelegger, skreddersyr og gjennomfører Kjentfolk alle typer arrangement uavhengig av størrelse, kompleksitet og budsjett – skreddersydd dine ønsker og behov. Våre erfarne prosjektledere følger ditt arrangement fra idé til evaluering, og leverer tjenester fra A til Å. Vi hjelper deg med edutainment, faginnhold, underholdning, konsepter, utenlandsreiser, deltagerhåndtering, avanserte tekniske løsninger innen lyd, lys, scene og bilde, valg av lokasjon, mat & drikke, casinoutleie, transport/logistikk og aktiviteter.

LSK

Bedriftspartner

Romerikes lag i tippeligaen

Lyoness

Bedriftspartner

Lyoness er et aktivt og globalt shoppingnettverk for forbrukere, samt et verdensomspennende lojalitetsprogram for Lyoness-partnere. Det er i dag over 5.3 millioner medlemmer som får eksklusive medlemsfordeler, f.eks Cashback og Shopping Points fra sine innkjøp.

Malermester Rune Toftner AS

Bedriftspartner

Som malermester utfører vi alt innen nybygg, rehabilitering, utvendige fasader og gulvlegging både i det private og offentlige markedet. Vi garanterer kvalitet i hvert strøk. Godt håndverk skiller seg ofte ikke fra dårlig håndverk på pris, men alltid på kvalitet. Alt handler om innstilling til kvalitet og arbeidsmoral hos håndverkeren som utfører jobben. Eller yrkesstolthet som mange også kaller det.

Marine Harvest

Bedriftspartner

Marine Harvest er Norges største matvareprodusent og produserer daglig 5 millioner sunne måltider.

Media Performance

Bedriftspartner

Strategisk partner innen digital markedsføring. ( exAdGroupOne )

Media Performance er et digitalt mediebyrå som får nettet og digitale medier til å spille på lag med din virksomhet. Vi jobber like gjerne med digitale strategier som med praktisk gjennomføring av kampanjer. Vårt fokus er å definere og identifisere målgrupper, utvikle tilbud og kampanjer som engasjerer og – ikke minst – og konvertere interesse til salg. Vi analyserer effekter og data, finner sammenhenger og dokumenterer resultater på alle stadier i prosessen. Dette gir oss – og våre oppdragsgivere – innsikt som setter oss i stand til å maksimere effekten av organisk og betalt digital tilstedeværelse. Media Performance inngår i alliansen Trendheim – som tilbyr ekspertise innen forretningsutvikling og strategi, økonomi, kommunikasjonsstrategi, reklame og PR, film og performance marketing/CRM.

Memira

Bedriftspartner

Memira er Skandinavias største aktør innenfor synskorrigerende øyeoperasjoner.Som kunde hos Memira kan du velge mellom nærmere 40 klinikker i Sverige, Norge og Danmark. Behandlingsmetodene våre omfatter både øyelaser-behandling og intraokulær kirurgi eller linsebytte (RLE). For oss er det viktig at du kjenner deg trygg og sikker før øyebehandlingen din. Alle våre optikere og leger er spesialister.

Odal Sparebank

Bedriftspartner

Fra 1877 til i dag har Odal Sparebank vært den personlige, hjelpsomme og pålitelige banken for vanlige folk og bedrifter.Banken har fire kontorer – Sand i Nord-Odal, Skarnes i Sør-Odal, Kongsvinger og på Kløfta. Odal Sparebank er en frittstående bank med sterk lokal forankring. Vi arbeider for lokal vekst og utvikling, både i næring, kultur og idrett.

Oppover

Bedriftspartner

Oppover jobber med kommunikasjon mellom mennesker, og tilbyr bedrifter trening innen områdene:

Oppnå god kommunikasjon med dine kollegaer
Øke omsetning gjennom riktig bruk av salg- og forhandlingsteknikker
Skape en vinnerkultur
Nå frem med ditt budskap gjennom presentasjon- og innflytelsesteknikker
Bli en enda bedre leder
Jobbe smartere gjennom effektivisering av organisasjonen

Et sentralt område i all trening er å gi den enkelte en større forståelse for sine sterke sider og områder for utvikling  – når det gjelder kommunikasjon og samspill med andre mennesker.

Oslo Caravan

Bedriftspartner

Vi er din personlige guide til å få det du ønsker å oppnå – og vi tar deg nærmere opplevelsen du søker.

Vi har lang erfaring til å gi de beste råd som passer ditt behov. Vi er en blid og hyggelig gjeng som ønsker det beste for deg og dine. Vi har en stor utstillingshall med noe for enhver smak og vi har flott utstyrsbutikk med godt utvalg med alt som hører camping og fritiden til + mye mer. Kjøper du en bobil der de kan bobil kjøper du av noen som vet hva de selger. Vi er en forhandler i Kroken Caravan Gruppen.
 Oslo Caravan

PRIVATmegleren Jessheim

Bedriftspartner

Velkommen til PRIVATmegleren Brustad & Partnere på Jessheim!

PRIVATmegleren er spesialister på omsetning av attraktive eiendommer og nybygg, i og utenfor landets storbyer. Vi ligger i front hva gjelder innovasjon og fornyelser i bransjen. Vi har alle virkemidlene som skal til både for et vellykket kjøp og salg. Vårt konsept er annerledes, og vi skiller oss ut i forhold til våre konkurrenter i et marked hvor de fleste meglerselskap oppfattes som svært like. «Når du benytter PRIVATmegleren kan du forvente en megler med spesiell transaksjonserfaring og kompetanse på salg av eiendom. Våre meglere er håndplukket blant de beste i bransjen både på fag, kvalitet og kundetilfredshet. En PRIVATmegler må oppfylle spesielt omfattende servicekrav i sin meglertjeneste.» Vi erfarer til stadighet at en gjennomført og eksklusiv salgspresentasjon tiltrekker flere kjøpere og øker sannsynligheten for å oppnå høyere pris.

Proff Forvalt

Bedriftspartner

Proff Forvalt er Proff AS sitt satsningsområde innen kreditt- og regnskapsinformasjon. Vi har vært i markedet siden 1991 og er solid forankret som en pålitelig og seriøs samarbeidspartner for norsk næringsliv og offentlig virksomhet. Proff Forvalt leverer oppdaterte opplysninger innen kreditt- og markedsinformasjon. Våre samarbeidspartnere/informasjonsleverandører er bl.a. Statistisk sentralbyrå, Handelshøgskolen i Bodø (siviløkonomstudiet) og Brønnøysundregistrene.

Radio Metro

Bedriftspartner

Startet i Oslo/Akershus i 2009. Senere utvidet til Oslo, Romerike, Follo, Indre Østfold, Gjøvik, Lillehammer, Hønefoss og Drammen. Spiller god og variert musikk fra 60-tallet og frem til i dag.

Ramirent

Bedriftspartner

Ramirent er More Than Machines. Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private.  Ramirents styrke er nettopp å kombinere de ansattes erfaringer og kunnskap, med evnen til å forstå de ulike kundenes behov. På denne måten skapes bærekraftige løsninger, og våre kunder kan bruke mer av sin tid til å fokusere på egen kjernevirksomhet.

Ved å kombinere vår service og kompetanse med høy kvalitet på utstyret, kan vi jobbe som en samarbeidspartner og bidrar til at kundenes prosjekter holder fremdriftsplanen. Våre kunder skal oppnå produktivitet, spare tid og bli mer effektive. Vi sørger for god logistikk, og bidrar til økt sikkerhet og eco-effektivisering på prosjekter. Våre kjerneverdier er å være åpen, progressiv og engasjert.

Med seksti års erfaring er hensikten å bygge videre på Ramirents sterke kultur, og vokse som en kunnskapsbedrift som bidrar til utvikling av utleiebransjen. Ramirent Norge er representert med 42 utleiesentere hvor dyktige medarbeidere hjelper deg med ditt behov. Hovedkontoret ligger på Hvam hvor vi også har et utleiesenter som dekker hele Romerike.

Safe 4 Security Group

Bedriftspartner

Safe4 Security Group AS er et internasjonalt og innovativt sikkerhetskonsern med bred operativ og teknisk erfaring. Safe4 leder an med forbedret IoT-teknologi tilpasset partnere og kunders krav til SMART LIVING, SIKKERHET OG OMSORGSLØSNINGER

Scaleit

Bedriftspartner

Scaleit har vært leverandør til Norsk industri og næringsliv siden 1971. Som Norges eneste fullsortiments vektleverandør kan vi tilby komplette løsninger, og vi vil alltid kunne tilby den tekniske løsning hver enkelt kunde er best tjent med. Vi har alltid valgt å fokusere på at våre produkter skal ha høy kvalitet, lang levetid og derved god totaløkonomi for kunden. Derfor har vi alle typer kunder på vår referanseliste, fra den minste torghandler til de største konsern og entreprenører.

Sparebank1 Regnskapshuset Lillestrøm

Bedriftspartner

SpareBank 1 Regnskapshuset Østlandet AS er en del av SpareBank 1 Regnskapshuset sin satsing for å bli en av Norges ledende aktører i regnskapsbransjen. SpareBank 1-bankene skal, i tråd med alliansens sterke tradisjon, bygge opp en nasjonal regnskapsvirksomhet tuftet på regionalt eierskap og nærhet til markedet.

Strømmen El-installasjon

Bedriftspartner

Elektrobedrift som driver med alle typer elektriske installasjoner i hus, hjem og industri. Vi utfører oppgaver av alle størrelser

Tieto

Bedriftspartner

Tieto er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester, og skal være kundenes førstevalg for virksomhetsfornyelse.

Titleist

Bedriftspartner

Leverandør av golfutstyr

Turkish Airline

Bedriftspartner

Star Alliance member Turkish Airlines is a 4-star airline with a fleet of 263 (passenger and cargo) aircraft flying to 259 destinations worldwide with 216 international and 43 domestic. One of the leading airlines of the world that flies to more countries than any other airline.

Ullensaker/Kisa Fotball Elite

Bedriftspartner

Ullensaker/Kisa – kommunens fotballstolthet spiller i OBOS-ligaen. Vi håper laget får en fantastisk sesong!

Utleietelt.no

Bedriftspartner

Til ditt arrangement kan vi levere alt fra tak over hodet og gulv under beina, til bord stoler og dekketøy.

Vanpee Norge

Bedriftspartner

Vanpee Norge AS har siden starten i 1996 tilbudt miljø- og energibesparende komponenter og lysstyringer. Fra 2009 kan vi også tilby skilt- og dekorbelysning. Vanpee har etablert seg som en naturlig samarbeidspartner for produsenter, grossister, elektroinstallatører og rådgivende ingeniører. Vanpee er en del av et stort internasjonalt konsern, og har søsterselskaper i mange europeiske land. Vanpee AS er et selskap i Lagercrantz Group AB, notert på NASDAQ OMX Stockholm siden 2001.

Veflen Entreprenør

Bedriftspartner

Veflen Entreprenør AS er i dag et rent driftselskap og datterselskap til Otto Veflen Maskinentreprenør AS. Firmaet har i stor grad spesialisert seg på leveranser av kabelanlegg for Teleselskaper og Energiverk, Fjernvarmeanlegg, VA-anlegg samt andre samferdselstekniske anlegg i sterkt trafikkerte områder.

X Meeting Point Norway

Bedriftspartner

NORGES RÅESTE OG MEST INNOVATIVE OPPLEVELSESUNIVERS

I august står X (tidligere kjent som Exporama Senteret) ferdig i helt ny drakt. 20 000 totalrenoverte kvadratmeter eventareale og et fantastisk utendørsområde står klart til å ta imot messearrangører, utstillere og kurs- og konferansedeltakere fra hele verden.

Økonomiske Løsninger

Bedriftspartner

Økonomiske Løsninger AS er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet av arbeidstilsynet. Alle renholdsbedrifter skal fra 01.12.12 være godkjent for å utføre renhold. Økonomiske Løsninger AS er ett av få renholdsfirmaer som kun driver renhold til borettslag. Vi besitter gode kunnskaper om hva slags tjenester våre oppdragsgivere har behov for, da vi har kartlagt markedet for de tjenester borettslagene etterspør. Kvalitet, punktlighet, renhet, besparelser, fornøyde beboere og ikke minst personlig kontakt med borettslagetFirmaet har eksistert i 15 år.

Netbooking
PRO