“Norges beste golfbane” – Rolex Golf Guide – Golf Digest

Narvesen Tour åpnet på Gml. Fr.stad GK

Ni deltakere fra Miklagard – Nikolai Holme imponerte👍


Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. Alle jenter og gutter i alderen 6-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene.


God turneringsstart

Sesongen er i gang for våre juniorer. Blant de 111 som deltok i lørdagens Narvesen Tour var det ni Miklagardspillere som fikk svar på hvor de står i innledningen til årets sesong. Turneringen spilles med brutto – og nettoresultat. (resultatene vises i denne rekkefølge)

 

I klassen G19 ble Sander Henden beste MG-spiller med en femteplass (netto #6). Deretter fulgte Jesper Brubak (10/13), Sondre Sørensen Kravik (18/20), Sverre Rydning (22/27), Peter Hov (27/32) og Marius Opland (39/20).

 

I klassen J19 endte Hanne Sofie Borgen på en god femteplass i bruttoklassen (netto #10). Magnea Helga Gudmundsdottir fulgte på sjetteplass (netto #7 – bra!)

 

I klassen G15 imponerte Nikolai Holme med en strålende andreplass i nettoklassen (brutto #9). Gratulerer!👍

 

Resultatlister

 

Vil tro de fleste tar med seg noen meldinger til Nicolai hva angår det videre treningsarbeid – lykke til!

 

Turneringsprogram Narvesen Tour 2018

 

PS! Vi vil svært gjerne ha oppdaterte (2018) bilder av våre juniorspillere – sendes admin. På forhånd takk!

Netbooking
PRO
Samarbeidspartnere