“Norges beste golfbane” – Rolex Golf Guide – Golf Digest

Seniorgruppa

 


HEI ALLE SENIORER PÅ MIKLAGARD!

Fra sesongen 2016 ble aldersgrensen for herre senior senket fra 55 til 50 år. Så er du født 1967 eller tidligere, dame eller herre, så regnes du som senior i golfsammenheng. Besøk Norsk Senior Golfs hjemmeside – www.seniorgolf.no. Her finner du bl.a. en omfattende terminliste, innmeldingsskjema, info om NSG Regionsmøter 2018 og mye annen nyttig info.

Miklagard seniorer stiller lag i Lagserie Match 2018. Her stiller vi med to herrelag og ett damelag. Vi vil også stille lag til Senior NM lag 2018 . Informasjon om dette kommer vi tilbake til. Har du noen spørsmål i forbindelse med senior Miklagard, ta kontakt med en av oss:

Ragnar Kjelstrup – ragnkj@icloud.com / tlf : 90520405

Tove Halvorsen – tovehal57@gmail.com / tlf: 94814151

Knut E Zimmermann – knut.zimmermann@sas.no / tlf : 95715360

 

Vi ønsker alle nye og gamle seniorer en strålende golfsesong!

 

 

header-group-golf

 


Medlemstrening

Alle BASIS, PLUSS og TOTALmedlemmer har 20 timer fri medlemstrening fordelt med 10 t på vår/sommer og 10 timer aug/sept. Informasjon om treningsdager og påmelding  er lagt ut på hjemmesiden og sendt ut i nyhetsbrev.

 

Miklagard Academy & Pro Services

Ønsker du et eget opplegg for instruksjon – klikk HER for oversikt tjenestetilbud. Du kan bestille i golfshopen eller direkte i netbooking. Stikk gjerne innom rangen og ta en prat med våre proer hvis det er noe du lurer på.

 

Turneringer

AktivitetSenior +50 år
Mandagsturnering
NSG lagmatch
Senior Lag-NM
FCG Invitational
Miklagard/Tyrifjord Challenge
Klubbmesterskap

Kontaktpersoner: Knut.zimmermann@sas.no /  Ragnar Kjelstrup – ragnkj@frisurf.no eller tore@miklagardgolf.no


Mandagsturneringen

Mandagsturneringen 2017 er klar for påmelding. Som i fjor spilles det åpne slagspillturneringer hver mandag med start klokken 10.00, 15.00, 16.00 og 17.00. (NB! Første turneringsdag 1 mai så er det ikke formiddagsstart)

Turneringene spilles som netto slagspill fra tee 59 for herrer og tee 49 for damer. Det er ingen HCP begrensninger, målet er å ufarliggjøre slagspill i golf. Det spilles i 3 baller for at vi ikke skal bruke for lang tid. Turneringen koster kr 130 hver gang. Gjestespillere betaler en greenfee på kr 350,- i tillegg hver gang. Det vil bli premiering til de 3 beste på hver turnering i form av premier fra Titleist/Footjoy eller gavekort i shopen.

Alle turneringene er lagt inn med forhåndsbetaling i golfbox. Hver turnering gir i tillegg poeng i sammendraget for spillere som ender på plass 1 til og med 30 (netto slag). Poeng gis etter følgende skala:

 

1 plass:                        200 poeng       11 plass:          48 poeng         21 plass:          20 poeng

2 plass:                        160 poeng       12 plass:          44 poeng         22 plass:          18 poeng

3 plass:                        120 poeng       13 plass:          40 poeng         23 plass:          16 poeng

4 plass:                        100 poeng       14 plass:          36 poeng         24 plass:          14 poeng

5 plass:                        90 poeng         15 plass:          32 poeng         25 plass:          12 poeng

6 plass:                        80 poeng         16 plass:          30 poeng         26 plass:          10 poeng

7 plass:                        72 poeng         17 plass:          28 poeng         27 plass:          8 poeng

8 plass:                        64 poeng         18 plass:          26 poeng         28 plass:          6 poeng

9 plass:                        58 poeng         19 plass:          24 poeng         29 plass:          4 poeng

10 plass:                      52 poeng         20 plass:          22 poeng         30 plass:          2 poeng

 

Totalt spilles det 14 turneringer, hvorav spillerens 9 beste turneringer teller i sammendraget. De 3 beste sammenlagt vil bli premiert av Titleist/Footjoy på avslutningsturneringen.
Rangeringslisten (OOM) vil bli offentliggjort på www.golfbox etter hver turnering. I år kan vi som vanlig love fantastiske premier.  I tillegg til premiene vil de 2 beste på OOM etter endt sesong bli invitert til Oitavos Dunes Invitational i mars 2018.
Påmelding til hver mandagsturnering kan gjøres i www.golfbox.no for hver turnering. Påmelding skjer etter” først til mølla” prinsippet. Scorekort for hver turnering kan hentes i golfshopen før start.
Etter turneringen leveres scorekort i egen postkasse utenfor golfshopen, og resultater blir regnet ut av Miklagard Golf. Resultatliste blir presentert for deltagerne dagen etter turneringen.

 

Nike Eclectic 2017

I tillegg til å være en netto slagturnering og en sammenlagt Order Of Merit vil også mandagsgolfen være en del av Nike Eclectic 2017.
I Nike Eclectic er det om å gjøre å score lavest netto score pr hull gjennom hele sesongen. Det er den til enhver tid beste scoren pr hull som teller sammenlagt.

Den med lavest score på 18 hull på slutten av sesongen vinner Nike Eclectic 2017. Man må være med på 5 mandagsturneringer for at scoren skal telle i Nike Eclectic 2017.
Etter hver turnering vil vi offentliggjøre en oppdatert resultatliste der de beste spillerne rangeres. Denne vil bli offentliggjort på www.golfbox.no og på www.miklagardgolf.no.

De tre beste i Nike Eclectic 2017 vil motta fine premier på avslutningsturneringen 2017.

Har du spørsmål til turneringene kontakter du Tore Waagø på tore@miklagardgolf.no eller 97 77 49 96


 

 

Senior_Golf

 


Interessert i Norsk Senior Golf? Her kan du lese litt om deres aktiviteter – info fra NSGs leder Espen Olafsen

 

Full rulle fra fylte 50

”Kjerneproduktet” i NSG er turneringene. Tross kalde og våte turneringsdager i begynnelsen slo sommeren til for alvor under ”Vårspretten i Stavangerområdet. Dermed ble det en het start på sesongen for Norsk Seniorgolf i dobbelt forstand. Med ny aldersgrense for senior herrer på 50+ er det rekordmange som ønsker å være med å spille turneringer. Vi har over 400 nyinnmeldinger og passerer 2.800 medlemmer om et øyeblikk

 

Aktivitetsmotor

Med 147 turneringsdager fordelt på over 80 forskjellige baner er Norsk Senior Golf en unik aktivitetsmotor i norsk golf. Turneringsaktiviteten generer ca 12 000 runder som igjen tilfører norske golfklubber drøyt 4 millioner i greenfeeinntekter.Noe vi aldri hadde klart uten et nært og godt samarbeid med golfklubbene som stadig overrasker med alt fra solbærtoddy, lapskaus og varme pølser til spillerne. Ja, på Kongsberg blir man til og med tilbudt å fiske laks i Lågen om man må vente på utslag…

Callaway Senior Tour er inndelt i 6 ulike handicapklasser, to dameklasser og en klasse for 70+. I alle klasser spilles det om å kvalifisere seg til NSG Senior Landsfinale, samt å representere Norge i landskamper mot henholdsvis England (Herrer), Portugal (damer), Danmark (H) og Sverige (H). Nytt av året blir landskamp mot Island for både damer og herrer.

 

Europatroppen

Callaway Senior Tour inneholder også et knippe uttaksturneringer der spillere kan kvalifisere seg til de ulike Europamesterskapene for senior golf spillere. Utrolig men sant, så hevder Norge seg tidvis helt i toppsjiktet i Europa og i august i år skal 24 land sette hverandre stevne i Vestfold (på Larvik GK, Vestfold GK og Sandefjord GK) under ESGA Championship & Cup. Et ganske så stort arrangement for en så vidt liten organisasjon som NSG.

 

Callaway Senior Tour.

Samarbeidet med Callaway som startet med ”Supersoft Shootout” i fjor er i år utvidet til å gjelde hele ”Seniortouren”. Også i år vil alle som tar ”den kjipe” fjerdeplassen få en tre-pack med Callaway Supersoft-baller som bevis på at de er med ”Supersoft Shootout”-finalen som spilles på Asker GK, søndag 18. september i forbindelse med NSG Masters Landsfinale.

 

Slag mot kreft.

NSG vil for tredje år på rad holde ”Shootouts” i forbindelse med enkelte av sine shotgun-turneringer til inntekt for Kreftforeningen. Mens vi venter på resultater og premieutdeling, tilbyr vi spillerne å slå nærmest pinnen for å vinne dagens premie. To forsøk for kr 100,- og det er lov å kjøpe så mange forsøk man vil. Pengene går uavkortet til kampen mot kreft.

 

Det er i det hele tatt mye ”å vinne” på et medlemskap i NSG. Det viktigste er spilleglede, sosial omgang og helseeffekt. I tillegg kommer de fordeler som medlemskapet gir i form av en del rabattordninger på et knippe produkter og tjenester, og sist men ikke minst er NSG-medlemmer begunstiget med fordelaktige ”Greenfeeavtaler” med snaut 80 golfklubber der de spiller til en noe redusert pris på hverdager før kl 14:00

Og det er jo kjekt for de mange som har tid til å kose seg i det grønne når andre går i svart og ser rødt på jobben…

 

Vi du vite mer om NSG; klikk deg inn på www.seniorgolf.no

Der finner du også innmeldings-”blanketten” om du finner ut at du har lyst til å være med på moroa…

 

Hull 13 - Have fun 1- Passion of Golf - 583x353

 


 

bli-medlem-3

Netbooking
PRO