“Norges beste golfbane” – Rolex Golf Guide – Golf Digest

Srixon Norwegian Winter Tour (1)

Markus Braadlie til topps i sesongåpningen på Mar Menor👍


Syv av våre juniorer sesongåpnet på Mar Menor i Spania. Første turnering i Srixon Norwegian Winter Open ble avviklet 27.2 til 2.3 med 71 startende i klassen junior-19 gutter og 32 i klassen junior jenter-19. I klassene G13-15 og J 13-15 var det hhv. 4 og 5 startende. Totalt 112 juniorspillere er nå i gang med sin golfsesong – endelig!!!

 

God start av Malena

I jenter U19 deltok Miklagards Malena Austerslått Sævareid og Hanne Sofie Borgen med hhv. 8 – og 26.plass. Malena er godt i gang, og Hanne Sofie kommer ganske sikker til å «krype» oppover på resultatlistene etter hvert som sesongen skrider frem. Vinner ble Oslo GKs Emilie Øverås (O – vi gratulerer!

Resultatliste JU19

 

Miklagard-seier i GU19

I gutter U19 deltok Miklagards Markus Braadlie, Sander Henden (41), Anders Baumann (45), Peter Hov (62) og Sverre Rydning (RTD). Markus Braadlie vant de to turneringene han deltok i på fjorårets Srixon Tour, og fortsetter i «samme spor» med en strålende seier i årets første turnering. Gratulerer Markus, vi «bøyer oss i støvet»! 👍 🎉 . Med rundene 72, 76, 70 og 69 er Markus eneste spiller under par, og vinner med en margin på fem slag.

Marcus har tydeligvis trent godt gjennom vinteren, og får «betalt» for jobben – så krysser vi fingrene for at våre øvrige juniorspillere får noen gode opplevelser i sesongstarten.

Lykke til!👍

 

Resultatliste GU19

 


 

 

 


Mar Menor

Netbooking
PRO
Samarbeidspartnere