“Norges beste golfbane” – Rolex Golf Guide – Golf Digest

Andre aktiviteter

 


Vi søker frivillige til Viking Challenge fra 17-20.aug (14-20.august)

Som de fleste sikkert har fått med seg er Miklagard Golf arrangør av Viking Challenge fra 14-20.august 2017. Dette er en turnering på European Challenge Tour, og har en premiesum på nesten 2 millioner kroner. Viking Challenge er faktisk en av Norges største idrettsarrangementer, og vi håper at det skal bli en fantastisk fest for spillere, tilskuere, samarbeidspartnere, medlemmer, frivillige og øvrige golfinteresserte. En meget viktig del av Viking Challenge er de frivillige som skal sørge for at arrangementet går knirkefritt.

challeng tour

Vi søker nå frivillige som kan utføre mange av de viktige oppgavene som må gjøres under et slikt arrangement. Totalt trenger vi i overkant av 100 frivillige fordelt på de fire turneringsdagene, og i tillegg gjerne noen frivillige til mandag, tirsdag og onsdag i turneringsuken. Oppgavene er mange og varierte. Vi kan nevne scoreansvarlig, rangeansvarlig, marshaller, forecaddier, ansvarlig for spilletransport, arbeid med samarbeidspartnere, ansvarlig for «players lounge», skiltansvarlig, presseansvarlig med mer.

Vi håper at så mange som mulig ønsker å hjelpe oss med gjennomføringen av Viking Challenge. Vårt mål er at dette skal bli et arrangement som både Miklagard og Golf-Norge kan være stolte av i lang tid fremover.

Alle frivillige vil få gratis bespisning i turneringsuken, og et eget sett med klær fra Titleist/Footjoy.

Bruk skjema under så tar vi kontakt så snart vi har alle planer klare.
Bli med og sett preg på årets happening i Golf-Norge!

Arrangementsuken er fra 14-20.august. Selve turneringen fra 17-20.august. Send oss en interessemelding, så tar vi kontakt for nærmere avtale om tid og oppgaver.

På forhånd takk!