“Norges beste golfbane” – Rolex Golf Guide – Golf Digest

Unikt arrangement med fantastiske premier

Minner om påmeldingsfristen – senest 16.juni kl. 18.00


Våre medlemmer og partnere får nå mulighet til å spille golf med noen av Europas beste spillere og talenter. I forbindelse med Viking Challenge arrangeres en egen Pro-Am turnering kun for dere. Vi kan love en unikt arrangement med fantastiske premier. Vinnerlaget blir Pro-Am mester 2017, og vinner en VIP-tur til BMW Championship på Wentworth, en av de største turneringene på European Tour i 2018.

Laget består av tre spillere + en pro som skal spille i Viking Challenge. Lagets score er proens score på hvert hull + den beste av amatørenes nettoscore på hvert hull. Vinneren er det laget med færrest antall slag totalt.

 

Pris er kr 15.000,- for et lag (3 spillere) som inkluderer:

-Ekslusiv Viking Challenge velkomstpakke
-Frokost før turneringen og servering på banen
-Etter turneringen inviterer vi til vikingfest med mjød og mat for hardbarka vikinger!
-Stort premiebord med sjansen til å vinne unike premier.
-Mulighet til å spille med noen av fremtidens største golfstjerner

Påmelding kan gjøres direkte til tore@miklagardgolf.no. Kun 11 plasser ledig pr. dato. Frist for påmelding er 16 juni.

 

Turneringsfakta

-Mandag 14.august med shotgunstart 09.00
-European Tour fourball. Proens score + beste amatørenes netto score teller på hvert hull
-Proer spiller fra tee 68, amatører fra tee 59/49
-Closest to pin på alle par tre hull, longest drive på hull 6.
-Det spilles etter regler fra European Tour og med turneringsoppsett på banen


Velkommen til den beste golfturneringen i Norge!

 

 


Kjære medlem og partner!

Miklagard Golf er stolte av å kunne presentere oss som vertskap for Viking Challenge, en del av European Challenge Tour.

Med støtte fra Norges Golfforbund og lokalt næringsliv skal vi arrangere denne internasjonale turneringen i august 2017, og i ytterligere tre år fremover. Viking Challenge blir det største golfarrangementet i Norge – noensinne.

Golf er en av verdens største idretter, og det er på tide at noen tar grep for å få frem norske internasjonale toppspillere i denne fantastiske idretten. Miklagard tar ballen – og gjennom Viking Challenge skal vi skape muligheter for norske golftalenter.

Et slikt arrangement er selvsagt ressurskrevende, og vi trenger støtte fra næringsliv og samfunn for øvrig. Våre egne medlemmer og partnere er meget viktige i så måte. Vi har derfor laget en egen Pro-Am kun for dere som arrangeres 14.august med start 09.00. Dette er en unik mulighet til å spille med noen av Europas beste spillere og samtidig bidra til byggingen av Viking Challenge og norsk golf, i tillegg til å styrke Miklagard som Norges beste turneringsbane.

Jeg ønsker derfor å inviterer deg og dine kolleger til å delta med ett eller flere lag der du sammen med en norsk eller internasjonal profesjonell golfspiller får delta i den aller første Viking Challenge Pro-Am. Dette blir en unik, minneverdig og meget eksklusiv opplevelse!

Jeg håper du har anledning til å bli med på denne golffesten.

Med beste hilsen,

Tore Waagø
Daglig leder
Miklagard Golf
På disse linkene finner dere en promoteringsfilm og artikkel om arrangementet.

Video: https://vimeo.com/208095119
Artikkel: http://www.norskgolf.no/artikler/nyheter/viking-challenge-pa-miklagard-august-dette-skal-bli-hoveduka-norsk-golf

 

Netbooking
PRO
Samarbeidspartnere