“Norges beste golfbane” – Rolex Golf Guide – Golf Digest

Vurderer du medlemskap i Miklagard GK?

#OpplevMiklagard – tilbud ut sesongen


Vi jobber hardt og målbevisst for at du som som medlem skal ha «den beste» golfopplevelsen. Det inkluderer medlemskap som gir deg «value for money» og høy grad av fleksibilitet.  Merk at fra 2018 opphører bindingen på aksjonærmedlemskap, dvs. du kan melde deg inn og ut samme året – ingen binding -ingen risiko. #OpplevMiklagard er kort oppsummert:

 • Best på banekvalitet
 • Suverene treningsforhold
 • 20 timer gratis medlemstrening
 • Høyt servicenivå
 • Hyggelig klubbmiljø
 • Ingen binding – ingen risiko

Høsttilbud medlemskap – fritt spill ut sesongen, og vi spanderer innmeldingsavgiften på kr 1000,-

Vi bruker BASISmedlemskapet som eksempel  – dette tilsvarer en medlemskapskategori golfklubbene tilbyr. Tilbudet er:

 • Fritt spill ut sesongen 2017
 • BASIS gir fri spillerett – spill så mye du vil
 • Tee time kan bookes 5 dager på forhånd
 • Du har 20 timer medlemstrening inkludert i årsavgiften (verdi kr 4000,-)
 • Du kan benytte deg av aksjonærtilbudene i shopen – meget gunstige priser
 • Du er medlem av FCG – billig greenfee på Losby, Hauger og Gml. Fredrikstad
 • Du er medlem av Top Nordic Golf – spill gratis på noen flotte nordiske baner
 • Ingen bindingstid på medlemskapet – ikke fornøyd, meld deg ut pr. 31.12.18

 

 • Pris kr 8990,- ut 2018  eks. NGF-avgift pt. kr 382,- pr. år.
 • Vi spanderer innmeldingsavgiften på kr 1000,-
 • Forfall faktura er jan/feb 2018.

Tilbudet gjelder for aksjonærmedlemskapene TOTALfamilie, TOTALsingel, PLUSS og BASIS – klikk på medlemskapene for priser.

 

Meld din interesse her

Send inn skjema med navn og kontaktinfo samt hvilket medlemskap du er interessert i – vi bekrefter tilbudet og sender deg innmeldingsskjema.

 

 

 

Under finner du utfyllende informasjon om Miklagard Golf.

 

 

 

 

 

 


#OpplevMiklagard!

 

Kvalitet og særpreg

Miklagard Golf åpnet i juni 2001 med intensjon om å være en av Europas beste golfanlegg. Miklagard er beliggende i Ullensaker kommune, et område med sterke historiske tradisjoner helt tilbake til vikingtiden. Navnet Ullensaker stammer fra det norrøne Ullinshof. Miklagard er det norrøne navnet på Istanbul, historisk kjent som et viktig handelssentrum. Alle hullene på banen har fått navn etter norrøne guder og konger. Skilter, bygninger og utseendet på banen er inspirert av den norrøne historien. Banearkitekt Robert Trent Jones Jr har designet Miklagard Golf.

 

 


Golfanlegget

Miklagard består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange flotte utmerkelser for kvalitet og design. Vi har et omfattende treningsområde med tre puttinggreener, drivingrange med gressutslag og fire områder for wedge- og nærspill. Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler. Vi har et stort antall biler med GPS. Kvaliteten på greener, fairwayer og utslagssteder holder  høy europeisk standard. Miklagard er kjent for sine greener, og på en gjennomsnittlig dag er hastigheten ca 10 fot på stimpmeteret. I konkurranser er hastigheten tilpasset turneringsnivået. På treningsfeltet finner du Miklagard Academy & Pro Services bestående av et PGA-utdannet trenerteam, custom fitting center med en meget dyktig køllemaker, og et komplett svingstudio med Swingcatalyst og Trackman som analyseverktøy.

 

 


Klubbhuset

Vi har et særpreget klubbhus med plass til administrasjon, golfshop, to moderne møterom, oppholdsrom og en førsteklasses restaurant som absolutt bør prøves. Nyt både mat og utsikt fra restaurantens terrasse. Det tilliggende Canonhuset er en del av klubbhusfasilitetene, og gir oss en total arrangementskapasitet på ca. 130 personer. Som TOTALmedlem på Miklagard har du fri lån av klubbhusfasiliteter inkludert i medlemskapet. Passer utmerket til konfirmasjoner, bryllup, dåpsfester, jubileumsfester, minnestunder o.l., samt møter/konferanser for bedrifter.

 


Banerangering - innfri vårt medlemsløfte

Vår kvalitetsambisjon er også et medlemsløfte. Vi er bevisst på at mange velger medlemskap i Miklagard Golfklubb basert på vår design - og banekvalitet. Av den grunn er gode omtaler og utmerkelser meget inspirerende for alle som er involvert i Miklagard – det er bekreftelsen på at medlemsløfte innfris.

 • De internasjonale publikasjonene Rolex Golf Guide, Golf Digest og Top 100 Golf Courses rangerer Miklagard som Norges beste golfbane.
 • Top 100 Golf Courses rangerer også Miklagard blant Europas topp 100
 • Golf Digest Sverige rangerer Miklagard som sjette beste bane i sin kåring av Nordens 100 beste
 • Norsk Golf har kåret hull 16 til Norges beste par 5 hull

 

 

 


Differensierte medlemskap

Miklagard Golf tilbyr differensierte medlemskap for tilpassing til din livssituasjon og golfambisjon. Du kan velge blant det råeste som TOTALfamilie og TOTALsingel til det helt enkle som «nærmedlemskapet» START.  I oversikten på medlemskapssiden ser du innhold og pris for de ulike medlemskap. Aksjonærmedlemskapene TOTAL, PLUSS og BASIS gir deg definitivt «high value for money» med bl.a. hele 20 timer fri medlemstrening inkludert.

Vårt BASISmedlemskap tilsvarer medlemskapet de omkringliggende klubber (18-hullsbane) tilbyr. En sammenligning av pris og vilkår vil vise at vårt BASISmedlemskapet er et meget fornuftig valg.

 

 

 


Fleksibilitet – ingen bindingstid – ingen risiko

Miklagard fjerner bindingstiden på aksjonærmedlemskap med virkning fra 2018. Det betyr at du kan melde deg ut av klubben 31.12.18 hvis du ønsker det. Alternativt kan du hvert år endre til et medlemskap bedre tilpasset din livssituasjon og/eller ambisjon. Kvalitet, differensiering og fleksibilitet er viktige pilarer i fremtidens Miklagard.

 

 

 


World of Leading Golf

Miklagard er innlemmet i World of Leading Golf, og våre medlemmer har derav tilgang til noen av verdens mest eksklusive og spektakulære golfbaner.

 

 

 


FCG – First Class Golf

Har du et BASIS, PLUSS eller TOTALmedlemskap i Miklagard GK er du automatisk medlem av First Class Golf. Medlemskapet gir deg muligheten til å spille på baner til våre samarbeidsklubber, og det til en meget gunstig pris. Alle FCG-baner arrangerer turneringen FCG Invitational ( 2-manns lag) – to lag fra hver turnering går videre til The Grand Finale som avvikles i oktober på en «storslagen» bane i Europa.

FCG 2017 består av følgende baner og priser: Miklagard – kr 325,- /  Losby – kr 325,-  /  Hauger – kr 325,-  /  Gamle Fredrikstad – kr 300,-.

Merk at prisene gjelder ikke i helger / helligdager kl. 09.00 til 13.00 ( alle baner) – da må du betale veil. pris på baner som er åpne for greenfeespill.

 

Sjekk avtalen FCG har inngått med Strömstad Spa! Benytt anledningen til litt luksus og nytelse «in between travle hverdager».

 

 

 


TOP NORDIC GOLF

Det er med glede vi kan presentere TOP NORDIC GOLF, et samarbeid med ledende nordiske klubber hvis formål er å skape attraktive medlemsfordeler. Som aksjonærmedlem i Miklagard Golf kan du nå spille gratis på noen fantastiske golfbaner – inkludert Estlands flotteste golfanlegg. Samarbeidet innbefatter også planer om felles golfreiser, nordiske golfturneringer og mye annet. TOP NORDIC GOLFs medlemsklubber møtes jevnlig for å dele erfaringer og drøfte utviklingsmuligheter. Sjekk ut regler for bestilling, og i klubboversikten (under) kan du klikke deg inn på hjemmesidene.

Regler for spill på baner i TOP NORDIC GOLF
 • Reservasjon av spilletider kan kun skje gjennom spillerens hjemmeklubb.
 • Maks antall spillere fra samme klubb på en dag er fire.
 • En spiller kan kun spille én runde på en bane i løpet av en 7-dagers periode.
 • En spiller kan maks spille fire runder i en Top Nordic klubb i samme kalenderår.
TOP NORDIC GOLF CLUBS

Norge: Miklagard,  Stavanger,  Losby,  Tyrifjord,  Bjaavann     /  Sverige: Bokskogens,  Kalmar,   Vasatorps,   Forsgården     /   Danmark: Esbjerg,  Kokkedal,  Odense Eventyr GC,  Silkeborg Ry    /  Estland: Estonia Golf & Country Club

 

 

 


Høyt servicenivå 

Uansett ferdighetsnivå skal Miklagard være golfoasen hvor du senker skuldrene, har det gøy, møter både kjente og nye medlemmer, småprater, konkurrerer, trener, lærer, spiser godt, lader batteriet –  ja rett og slett nyter opplevelsen. På Miklagard møter du ansatte som er høflige, hyggelige, imøtekommende, kunnskapsrike og løsningsorienterte – du føler deg velkommen. Vårt ansvar er å tilrettelegge for den gode opplevelsen. Vi tar det alvorlig – det handler om respekt for deg og tiden du bruker på Miklagard. For å utvikle og styrke servicenivået kurser vi årlig våre ansatte i Miklagards serviceprogram –  Passion for People.

 

 

 


Hyggelig klubbmiljø

God service bidrar til god atmosfære og et hyggelig klubbmiljø. Du har mange arenaer hvor du kan møte medlemmer og raskt ta del i vårt klubbmiljø.  Foruten vanlig banespill er følgende arenaer en ypperlig møteplass:

 • medlemstrening
 • klubbturneringer
 • klubbfester
 • golfreiser
 • gruppeaktiviteter (damegruppe, seniorgruppe, herregruppe,  juniorgruppe)
 • dugnader
 • Miklagard Social Club

Våre medlemsundersøkelser viser tydelig at det er høy trivselsfaktor og et hyggelig klubbmiljø på Miklagard.

 


Vi ønsker deg velkommen til Miklagard!

 

 


Innovativ klubb

Vi skal fremstå som en inkluderende, innovativ og handlekraftig golfklubb, hvor utvikling av attraktive merverdier for våre medlemmer og partnere er særdeles viktig. Vår drivkraft er og skal alltid være The Passion of Golf.

 

Miklagard

The Passion of Golf

Netbooking
PRO
Samarbeidspartnere