“Norges beste golfbane” - Rolex Golf Guide - Top 100 Golf Courses - Golf Digest

World of Leading Golf

«Member for a day»

Miklagards medlemmer får nå tilgang til noen av verdens mest eksklusive og spektakulære golfbaner

World of Leading Golf er et nettverk bestående av golfklubber som tilbyr design/banekvalitet og serviceopplevelser på det høyeste nivå i golfmarkedet. Miklagard Golf har med begeistring takket ja til å bli medlem i World of Leading Golf. Først og fremst representerer WLG en mulighet for våre medlemmer til å spille på de mest eksklusive og spektakulære golfbaner i verden – selv de som kun er åpne for sine medlemmer. For Miklagard har det stor betydning at også WLG gjennomfører kontroller for banekvalitet og serviceutførelse –  kombinert med våre medlemsundersøkelser og internprogrammet Passion for People vil vår banekvalitet og service utvikles og sikres på et høyt nivå.

 

golfbane-ved-havet-med-logo


Klikk på WLGs golf guide, og ta en reise i hvilke muligheter du har til å spille noen fantastiske baner – opplevd som «medlem for en dag» – her finner du bl.a. Ryder Cup-banen i 2018, Le Golf National, Paris – neste års British Masters Close HouseTrump Turnberry ResortYasLinks m.flere.

 

 

 

 

 

 


Du vil få utlevert ditt eget WLG medlemskort, og egen login for informasjon om hva hver enkelt WLG-klubb kan tilby – du kan da sjekke ut Concierge Services og «member for a day».

 

membership-card

 


 


Booking gjør du direkte pr. mail til World of Leading Golf, alt. telefon +49 89 85853200. Du må oppgi ditt medlemsnummer i WLG (ikke MG-nummer). Medlemskortene er under produksjon. Om ikke lenge vil WLG legge ut golf guiden for 2017.

Noe du lurer på – kontakt Tore eller Egil for informasjon.

 

 

golf-national-trou-18-1024x331

Netbooking
PRO