“Norges beste golfbane” – Rolex Golf Guide – Golf Digest

World of Leading Golf

«Member for a day»

Miklagards medlemmer får nå tilgang til noen av verdens mest eksklusive og spektakulære golfbaner

World of Leading Golf er et nettverk bestående av golfklubber som tilbyr design/banekvalitet og serviceopplevelser på det høyeste nivå i golfmarkedet. Miklagard Golf har med begeistring takket ja til å bli medlem i World of Leading Golf. Først og fremst representerer WLG en mulighet for våre medlemmer til å spille på de mest eksklusive og spektakulære golfbaner i verden – selv de som kun er åpne for sine medlemmer. For Miklagard har det stor betydning at også WLG gjennomfører kontroller for banekvalitet og serviceutførelse –  kombinert med våre medlemsundersøkelser og internprogrammet Passion for People vil vår banekvalitet og service utvikles og sikres på et høyt nivå.

 

golfbane-ved-havet-med-logo


Du har muligheten til å spille noen fantastiske baner – opplevd som «medlem for en dag» – her finner du bl.a. Ryder Cup-banen i 2018, Le Golf National, Paris –  Close HouseTrump Turnberry ResortYasLinks m.flere.

 

 

Ta en «rundtur» på World of Leading Golfs hjemmeside

 

 

 


Du vil få utlevert ditt eget WLG medlemskort, og egen login for informasjon om hva hver enkelt WLG-klubb kan tilby – du kan da sjekke ut Concierge Services og «member for a day».

 

membership-card

 


 


Booking gjør du direkte pr. mail til World of Leading Golf, alt. telefon +49 89 85853200. Du må oppgi ditt medlemsnummer i WLG (ikke MG-nummer).

Noe du lurer på – kontakt Tore for informasjon.

 

 

golf-national-trou-18-1024x331

Netbooking
PRO